رشتخوار مناطق بکر

فرماندار شهرستان رشتخوار با اشاره به اينکه جاذبه‌هاي اکوتوريستي هر منطقه بهانه‌اي براي مهمان شدن گردشگران به اين مناطق جذاب است، افزود: طبيعت رشتخوار منتظر مسافران است.

به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) - منطقه خراسان، هاشم جنگي امروز 20 اسفندماه در جمع تعدادي از گردشگران دانشگاه پيام نور، افزود: رشتخوار با وجود وسعت 4064 کيلومتر مربع   مناطق اکوتوريسمي و جاذبه‌هاي کميابي در خود جاي داده و هم اکنون اين همه زيبايي انتظار مسافران نوروزي را به اين شهرستان مي کشد.

وي با اشاره به اينکه بيش از 50 منطقه گردشگري بکر و دست نخورده‌ در شهرستان رشتخوار وجود دارد که گردشگران را با مهرباني ميزبان مي‌کند، ادامه داد: در آستانه عيد نوروز اين شهرستان هر لحظه زيباتر مي‌شود، رويش گياهان بهاري در کنار آب روان رودخانه‌هاي موجود در منطقه يکي از زيبايي‌هاي خارق‌العاده‌اي است که در حال حاضر در شهرستان در حال به وجود آمدن است.

وي در خصوص معرفي اين شهرستان به گردشگران حاضر در منطقه گردشگري "علي آباد دامن"، گفت: شهرستان رشتخوار‌ معروف به "فروغ آفتاب" مي‌باشد چرا که اين شهر در شرق ايران واقع شده است.ه

وي همسايگان شهرستان رشتخوار را در شمال تربت‌حيدريه، در شرق خواف، قاين در جنوب و تربت جام در شمال شرق است، اظهار داشت: 30 درصد از جمعيت شهرستان رشتخوار در شهر و بقيه در روستاها مي‌باشند.

جنگي عنوان كرد: كشاورزي و دامپروري در اولويت اول معيشت مردم اين شهرستان قرار دارد و زعفران، گندم و انواع ميوه در منطقه كشت مي‌شود.

به گفته فرماندار شهرستان رشتخوار، درگذشته مردم علاقه زيادي به قالي بافي داشتند اما به تدريج اين صنعت به فراموشي سپرده شد که در سال جاري از سوي دولت در حمايت از مشاغل خانگي بيش از 2000 نفر به بانک‌ها معرفي شدند.

وي ادامه داد: خشكسالي‌هاي اخير خسارت زيادي به اين منطقه وارد كرده که در برخي از نقاط باعث مهاجرت شده است.

وي يادآور شد: دولتمردان در دولت نهم، توجه به مناطق روستايي را سر لوحه کار خود قرار دادند به طوري که اکثر روستاهاي منطقه از نظر امکانات رفاهي مناسب شده و حتي برخي از روستاها به دليل فراهم شدن شرايط کاري و اشتغال به روستاهاي خود بازگشته‌اند و اين امر باعث اميدواري روستاييان شده است.

گزارش تخلف
بعدی